Stoli - pisarniški, otroški,...

Pisarniški stol v sivo beli barvni kombinaciji.
Pisarniški stol SPYDER je zaradi svoje funkcionalnosti uporaben doma in v službi. Stol z rokonasloni je zaradi ergonomsko izoblikovanega sedišča in naslona zelo udoben in omogoča zdravo ter neboleče sedenje. Oblazinjenje stola je kombinacija umetnega usnja in zračne mrežice, ki omogoča dihanje kože. Monoblok mehanizem: -sprostitev naslona, - nastavitev višine sedišča, plastična kolesca. Podnožje vrtljivega stola je kromirano.
Pisarniški stol Torino R ima klasičen up-down mehanizem in možnost nastavitve višine sedišča in naslona in ima fiksne rokonaslone. Podnožje vrtljivega stola je črno s plastičnimi kolesi.
Profesionalni vrtljivi stol ORTOPEDIC ima ergonomsko izoblikovano jedro in je primeren tako za domačo uporabo kot tudi za pisarniško opremo Vaših poslovnih prostorov. Funkcija asynchro mehanizma s tremi ročicami Vam omogoča uravnavanje višine in naklona sedišča ter naklona naslonjala. Stoli so zaradi kvalitetnega umetnega usnja in kromiranega podnožja primerni za vsakodnevno uporabo. Prednost stolov ORTOPEDIC so tudi gumirana kolesca, ki ne povzročajo škode na Vašem parketu ali laminatu.
HOSPITAL stoli z rokonasloni v črni barvi so eni izmed najbolj prodajanih stolov, saj jih poleg profesionalnega synchro mehanizma odlikuje tudi ergonomska izoblikovanost sedišča in naslona. Poleg mehanizma synchro, ki omogoča popolno prilagoditev stola telesu ima stol funkcijo s pomočjo katere si lahko poljubno nastavljate višino rokonaslonov in poskrbite za dodatno udobje. Stoli so zaradi kakovostnih materialov primerni za vsakodnevno rabo. Oblazinjeni del stolov je iz PU umetnega usnja, podnožje je kromirano. Dodatna prednost vrtljivega stola so gumirana kolesca, ki ne povzročajo škode na parketu ali laminatu.
Pisarniški stol z mrežno tkanino na naslonu, rokonasloni in kovinskim podnožjem. Je vrtljiv in po višini nastavljiv z gumiranimi koleščki.
Pisarniški stol modernega videza
Pisarniški vrtiljak, ki ima hrbtni naslon iz mreže in vključena rokonaslone. Podnožje je plastično in vključuje gumirana kolesa. Je vrtljiv in po višini nastavljiv. Na voljo v večih barvah. Max. obremenitev: 90 kg.
Direktorski vrtiljak za dobro sedenje, s SINHRO mehanizmom in nastavljivim vratnim delom.
Pisarniški stol modernega videza iz zračne in udobne mrežne tkanine.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH