CLASSIC

-40%
BALLERINA KÜCHEN classic
NOVO - kuhinje trenutno najboljšega nemškega proizvajalca Ballerina Küchen po promocijskih cenah ! 100% prilagodljivost vašemu prostoru, ogromen izbor barv ličnic, delovnih plošč in ogrodij.
-35%
Kuhinja PORTA
Kuhinja mladih in uspešnih z ravnimi pravokotnimi linijami. Pri Porti prevladajo medsebojne barvne kombinacije dekorjev, zaradi katerih je vsaka kuhinja zase nov original. Z uporabo trendovskih ročajev se njen dizajn še poudari.
-35%
Kuhinja PAULA
Kuhinja z vrati s polnilom, ki ima vodoravni del okvirja po celi dolžini, obdelan z rezkanim robom, ki jih dodatno obogati. V prijetnih in všečnih lesnih dekorjih ima kuhinja svojevrsten šarm.
-35%
Kuhinja LADA
V tej kuhinji se združuje smisel starih mam po praktičnosti z moderno zasnovo klasičnega dizajna. Pri kuhanju se vam pojavijo nostalgični spomini na sveže pečeno pecivo v babičini kuhinji.
-35%
Kuhinja DONA
Kuhinjo Dona odlikuje klasično - rustikalni videz z modernim pridihom. Kasetna - okvirna (sestavljena) vrata dajejo kuhinji svojevrsten pečat. V prijetnih in všečnih lesnih dekorjih ima kuhinja svojevrsten šarm.
-35%
Kuhinja ADELA
Ravne in čiste linije, preproste in zanimive vrata z občutkom brezčasnosti in mehkobo kuhinje Adela. Oblika vrat v kombinaciji z dekorjem lesa in mehkih odtenkih vanilje daje kuhinji spektakularen nastop v majhnih in velikih sklopov.
-35%
Kuhinja BELA
Je sinonim za klasično elegantno kuhinjo narejeno iz modernih materialov. Nežni odtenki lesnih dekorjev z možnostjo kombinacije z medeno kovinsko barvo ustvarjajo predpogoj za nevsakdanji in izjemen videz kuhinje.
-35%
Kuhinja VANILLA
Vanilla je cenovno ugodna kuhinja,ki privlači s svojim nevtralnim dizajnom vse generacije kupcev. Dopolnjena z inox elementi postane elegantna moderna kuhinja.
-35%
Kuhinja MANILA
Gladka ravna vrata dopolnjujejo plitvi utori ki ustvarjajo videz lamel. Nežni odtenki barvnih dekorjev skupaj z okrasnimi stebrički ustavarjajo izgled romantične klasike in modernosti. Ta kuhinja izgleda zahvaljujoč mnogim detajlom zelo elegantna in prijetna.
-35%
Kuhinja RADUZA
Ta kuhinja v sebi spaja klasično eleganco, tradicionalne materiale in najmodernejšo tehnologijo izdelave. Furniran okvir skupaj s furniranim polnilom in vrhunskimi tehničnimi elementi zadovolji tudi najzahtevnejšega kupca. Ponujeni barvni dekorji vrat skupaj z dodatki, primernimi svetili in delovnimi ploščami ustvarijo dokončno sožitje s preostalim prostorom.
-35%
Kuhinja MAJA
Fronte v vanilji so razdeljena z vertikalnimi robovi v lesnem dekorju jelše in z navpično postavitvijo zastekljenih vrat ponuja moderno notranjo ureditev za vsako kuhinjo.
-55%
Prodaja eksponatov
Kuhinja ZORA - eskponat
VKLJUČNO Z BELO TEHNIKO!
5395.89 €
11494.58 €
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH