MODERN

-40%
BALLERINA KÜCHEN.
NOVO - kuhinje trenutno najboljšega nemškega proizvajalca Ballerina Küchen po promocijskih cenah ! 100% prilagodljivost vašemu prostoru, ogromen izbor barv ličnic, delovnih plošč in ogrodij.
-35%
Kuhinja LEANDRA
Leandra spada med najbolj priljubljene modele kuhinj. Njene čiste linije in specifično zaobljeni robovi vrat, debeline 22 mm, so pomemben del dizajna, ki naredi kuhinjo neminljivo.
-35%
Kuhinja ZORA
Značilnosti te kuhinje so ravne, pravokotne linije in žive barve v kombinaciji z lesnimi dekorji z vodoravno strukturo. Enostavni in zračni sestavi kuhinj privabljajo predvsem mlado generacijo kupcev.
-35%
Kuhinja CARMEN
Pastelni enobarvni in moderni lesni dekorji mogočajo pri moderni kuhinji Carmen medsebojno kombinacijo vrat in ličnic predalov. Rahla poševnina robov vrat in ličnic ustvarja enostavno in čisto eleganco.
-35%
Kuhinja LINA
Enostavno, gladka zasnova vrat kuhinje z okvirjem zastekljenih vrata ponuja možnost za ustvarjanje lepo, praktično kuhinjo in vse, kar si lahko zlahka predstavljamo pojem sodobne kuhinje.
-35%
Kuhinja RENA
Trend vrata z rahlo zaobljenimi robovi v sodobnih odtenkih, barvno usklajen z korpusom kuhinje, ki ustvarja blok 2400 mm s prostorom za kuhanje in pranje. Usklajenost barv, pridih modernosti je prava kombinacija za pravi užitek kuhanja, pečenja in prehranjevanja. Kuhinja RENA je enostavna rešitev za zahtevne.
-35%
Kuhinja NELA
Preprosta, gladka oblika sprednjih površin lepljenih ivernih plošč v lesnih dekorjih ali v enobarvnih svetlih tonih. Oblikovalec z ročaji in ne tradicionalnimi vrati s steklom ustvarja estetiko, milo in moderno kuhinjo v vsakem prostoru.
-62%
Prodaja eksponatov
Kuhinja NATURA ALPLES
VKLJUČNO Z BELO TEHNIKO!
2982.66 €
7849.10 €
-55%
Prodaja eksponatov
Kuhinja ZORA - eskponat
VKLJUČNO Z BELO TEHNIKO!
5395.89 €
11494.58 €
-50%
Prodaja eksponatov
Kuhinja ELIS
Brez bele tehnike.
2106.53 €
4213.06 €
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH