TREND DESIGN

-40%
BALLERINA KÜCHEN
NOVO - kuhinje trenutno najboljšega nemškega proizvajalca Ballerina Küchen po promocijskih cenah ! 100% prilagodljivost vašemu prostoru, ogromen izbor barv ličnic, delovnih plošč in ogrodij.
-35%
Kuhinja IRIS
Moderna kuhinja v izvedbi mat ali visoki sijaj z izjemno trdno površino in lasersko obdelavo robov, ki zagotavlja najvišje standarde in UV odpornost. Izvedba kuhinje Iris v visokem sijaju ima popolno zrcalno površino, izvedba mat pa ima posebno obdelavo, tako da so vrata skoraj 100% neobčutljiva na prstne odtise.
-35%
Kuhinja TILIA
Tehnološko trenutno ena izmed najboljših kuhinj glede na materiale in obdelavo.Robovi vrat so obdelani z najnovejšo tehnologijo laserskega robljenja (laserkant) ki ustvari homogen videz brez vidnih prehodov in robov. Integrirani ročaji kuhinje dajejo kuhinji moderen in trendovski izgled.
-35%
Kuhinja ELIS
Ekstravagantna kombinacija eksotične teksture z drugimi barvami, vse v visokem lesku, dopolnjeno z matiranimi lesnimi dekorji ustvarja kuhinjo Elis za edinstveno in trendovsko; kuhinjo, ki privlači s svojo originalnostjo. Neponovljiv image kuhinje si je v kratkem času od začetka prodaje ustvaril veliko priljubljenost med kupci.
-35%
Kuhinja ESTER
Elegantna in moderna kuhinja. Enobarvni dekorji vrat se odlično dopolnjujejo z modernimi lesnimi dekorji. Večja debelina in majhen radijus poudarjajo masiven izgled kuhinje.
-35%
Kuhinja CORA
V vaš prostor prinašamo vzdušje daljnih dežel v eksotičnih izvedbah lesnih dekorjev in barv. Brezčasna oblika vrat z odpornimi ABS robovi je jamstvo za dolgoročno zadovoljstvo.
-35%
Kuhinja GALA
V vaš prostor prinašamo vzdušje daljnih dežel v eksotičnih izvedbah lesnih dekorjev in barv. Brezčasna oblika vrat z odpornimi ABS robovi in elegantnim integriranim ročajem je jamstvo za dolgoročno zadovoljstvo.
-50%
Prodaja eksponatov
Kuhinja ORNELIA - eksponat
VKLJUČNO Z BELO TEHNIKO!
5517.88 €
11035.76 €
-55%
Prodaja eksponatov
Kuhinja ZORA - eskponat
VKLJUČNO Z BELO TEHNIKO!
5395.89 €
11494.58 €
-54%
Prodaja eksponatov
Regal TAWROS
499.90 €
1086.73 €
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH